Over ons

Romkema online administratie is in 2004 opgezet door Frans Romkema. Hij zag al snel de voordelen van online boekhouden en daarmee de participatie van de ondernemer in de eigen boekhouding. Deze visie bleek aan te slaan. Frans breidde z’n kantoor langzaam maar zeker uit. Vakkundige, gemotiveerde medewerkers werden aangetrokken en het klantenaantal groeide gestaag. De dienstverlening werd gedeeltelijk gestandaardiseerd, met behulp van online-tools (in een PKI-gecertificeerde omgeving met online keurmerk), maar bestaat anderzijds ook uit maatwerk.

Door bij ons aan te geven welk deel van de zaken u zelf wilt blijven regelen en welke wij voor u uit handen kunnen nemen, creëert Romkema online administratie een efficiënte wisselwerking die naadloos afgestemd is op uw wensen en budget. Deel van ons beleid is dat wij werken met een aantal externe partner: specialisten op hún vakgebied. Deze huren wij, om overhead-kosten te besparen, in op het moment dat wij ze nodig hebben: de juiste expertise op het juiste moment. Betaalbaar. Efficiënt. Transparant. Vertrouwd. Zo ontwikkelde Romkema zich, door de jaren heen, tot een allround financiële adviespartner voor bedrijven en particulieren. Neem contact op voor meer info!

Frans Romkema

Eigenaar

Achtergrond: Opleiding MBA en een reeks van cursussen op belasting en administratief gebied, 45 jaar ervaring als boekhouder en HR-manager. Motto: Voor onze klanten een administratie-structuur opzetten waar ze weinig werk van hebben, eenvoudig is en waar veel geautomatiseerd is. Ze adviseren en begeleiden op financieel gebied, zodat een optimaal resultaat ontstaat. ‘Op weg naar een leuker leven’, is zijn slogan.

Geertje Hofstra

Administrateur en loonadministratie

Achtergrond: Opleiding MBA en diverse cursussen op gebied van boekhouding en loonadministratie. Motto: Geertje (sinds 2008 werkzaam bij het kantoor) houdt van haar vak en vind het leuk om klanten te ondersteunen bij hun boekhouding, de loonadministratie te verzorgen en ze op andere manieren bij te staan. Het persoonlijk contact is haar drive.

Ninke Damstra

Assistent accountant

Achtergond: Opleiding MBA en diverse cursussen op gebied van boekhouding en vele jaren ervaring, Ninke werkt sinds 2009 bij ons. Motto: Ninke houdt van haar vak en vindt het leuk om de jaarrekeningen op te maken en qua belastingen het onderste uit de kan te halen voor onze klanten.

Romkema online administratie: dé ervaren, betrouwbare en vakkundige financiële adviespartner voor bedrijven en particulieren.

  • Jarenlange ervaring
  • Dienstverlening op maat
  • Geautomatiseerde administratie
  • Korte lijnen
  • Advies op maat
  • Helder & transparant