Advies & maatwerk

Als ondernemer doet u waar u goed in bent, ondernemen. Romkema online administratie onderneemt met u mee. Als adviseur, sparringpartner en deskundige.  We verlenen niet alleen advies, maar begeleiden ondernemers ook bij essentiële beslissingen en staan wij op vele andere manieren klaar voor onze klanten. Wij zijn een betrokken, toegankelijk en professioneel belastingadvies- en administratiekantoor dat heel goed begrijpt dat kennis en vertrouwen dé basis zijn voor een succesvolle samenwerking.

Wij weten, als geen ander, dat in een onderneming bedrijfsbeleid, administratie en fiscale zaken hand in hand gaan. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen de basis van elke onderneming. Laat Romkema online administratie ook uw financiële adviespartner zijn. Neem contact voor meer info!

  • Van standaardpakket tot maatwerk.
  • Passend advies, gebaseerd op ervaring en expertise.
  • Prima bereikbaar.
  • Toegankelijk.
  • Gemotiveerd team.
  • Deskundigheid is de basis.

Neem contact met ons op!

Tel. : 0514-560729 E-mail: info@romkemaonline.nl

Mededeling

Lemmer, december 2021

Het moest er een keer van komen, de zoektocht naar een opvolger voor het kantoor dat ik in 2004 startte. Niet om nu al te stoppen, maar om de continuïteit van onze dienstverlening aan al onze fijne en trouwe klanten te kunnen waarborgen.

Omdat ik die continuïteit niet intern kon invullen moest ik op zoek naar externe mogelijkheden. Dat was een spannende uitdaging. Want wie of welk kantoor zou bij mij passen, of belangrijker nog, bij mijn klanten.

Na een intensief zoektraject waar ik vóór de zomer mee begon, ben ik uiteindelijk in zee gegaan met Uw Eigen Rekenkamer uit Heerenveen. Daarmee klikte het vanaf het eerste begin en hun werkwijze is vrijwel identiek aan die van mijn kantoor. Daarnaast brengt Uw Eigen Rekenkamer brede en extra expertise mee onder andere op het gebied van belastingadvies. Zo kunnen wij u in de toekomst nog beter van dienst zijn.

Het zal wennen zijn voor mij, van kapitein naar stuurman, maar ik heb alle vertrouwen dat wij de juiste koers hebben uitgezet.
Voor 2022, onder de paraplu van Uw Eigen Rekenkamer, wens ik u allen een voorspoedige en behouden vaart!

Frans Romkema