Prijzen

Online boeken

Online boeken

Klein

Het kleine abonnement is een abonnement voor kleine ondernemingen zoals freelancers en startende ondernemers. Het urencriterium van 1.225 uur per jaar wordt niet gehaald en er zijn niet meer dan 5 uitgaande bankbetalingen en 3 uitgaande verkoopfacturen per maand. De omzet is max. 5.000 Euro. Bij de aangifte inkomstenbelasting is de ondernemersaangifte inbegrepen (Excl. de partner) tevens bevat de aangifte een geïntegreerde winstaangifte.

De eenmalige inrichtingskosten bedragen € 200,= excl. BTW.
€ 18,00 per maand

Voordeel

Dit abonnement is geschikt voor kleine ZZP-ers en schoonheidssalons en kleine pedicure praktijken. Er wordt niet aan het urencriterium voldaan en er is sprake van een omzet tot maximaal € 25.000,= Bij de aangifte inkomstenbelasting is de ondernemersaangifte inbegrepen (Excl. de partner) tevens bevat de aangifte een geïntegreerde winstaangifte.

De eenmalige inrichtingskosten bedragen € 200,= excl. BTW.
€ 44,50 per maand

Zakelijk

Dit abonnement is geschikt voor veel ZZP-ers en kleine MKB ondernemers. Er is sprake van een eenmanszaak, er wordt aan het urencriterium voldaan en er is sprake van een winstaangifte voor de inkomstenbelasting. Er zijn weinig of geen kas handelingen en er is geen personeel in dienst. De aangifte inkomstenbelasting van de ondernemer en diens partner zit inbegrepen. Er is een aparte uitgebreide jaarrekening met toelichting.

De eenmalige inrichtingskosten bedragen € 200,= excl. BTW.
€ 72,00 per maand